У Кам’янці-Подільському з’явилася перша мільйонерка. Нею стала директорка приватного ательє весільної моди «Розмарин», кращий модельєр Хмельниччини Тетяна Цвігун.
Запевнення кам’янець-подільських статистиків про відсутність у місті мільйонерів було спростовано, коли до міського бюджету надійшло 926 тисяч гривень, виручених від продажу колишнього будинку побуту володарці «Розмарину». Прибутки від весільного бізнесу вона вирішила вкласти у створення власного будинку моди. А депутатському корпусу міста випала при цьому приємна, хоч і нелегка, місія: спрямувати кошти на розв’язання найболючіших проблем Кам’янця.
Кошти від приватизації витрачатимуться під конкретні проекти, з докладно розписаним кошторисом та обчисленим ефектом. Надходження акумулюватимуться в бюджеті розвитку, а отримати їх під потрібну місту справу можуть і державні установи, і громадські організації, і навіть приватні особи, які доведуть депутатам необхідність втілення власної ідеї, повідомляє наш кореспондент Віра ШПИЛЬОВА.