У селі Головлі Крупецької громади у лютому оголосили про збір грошей на автомобіль для воїна, який пішов із цього села на захист країни. Молодший сержант Михайло Курінний звернувся до земляків з проханням про допомогу. Він розповів, що для його побратимів з окремої роти протитанкового ракетного комплексу, яка воює на Запорізькому напрямку, дуже потрібний транспортний засіб.

«Вкрай потрібно придбати цей автомобіль. Він стане необхідною опорою, допомагаючи нашим захисникам швидко діставатися до точки виконання бойових завдань та пристосуватися до будь-яких умов. Про ситуацію на фронті всі знають, тому не потрібно зайвий раз пояснювати, як все важливо зараз. На війні немає вихідних, хлопці працюють удень і вночі», — звернулася сільська рада до місцевих мешканців.

Чимало селян поділилися своїми заощадженнями, переказавши кошти на оголошений рахунок. Але прикладом для всіх стала пенсіонерка із села Крупець Галина Фролова. Вісімдесятип’ятирічній Галині Михайлівні доводиться переживати на своєму віку вже другу важку війну. Щоб підтримати наших захисників, вона задонатила на прохання Михайла Курінного 30 тисяч гривень. Ці гроші збирала доволі довго, оскільки заощаджувала їх з невеликої пенсії.

«Це вчинок, який заслуговує на повагу, дякуємо за вагомий внесок в нашу Перемогу!» — зазначили у сільській раді.

Хмельницька область.

Фото Крупецької громади.