Відбулася позачергова сесія Львівської обласної ради. Засідання розпочали з розгляду проблем опалювального сезону. Керівники служб констатували: мешканцям, учням, військовим поки що холодно, бо населення заборгувало «Обленерго» 139 млн. грн. Та потерпілими є і сумлінні платники, до котрих у комунальників «руки не дійшли». Втім, це та інші питання порядку денного стали чимось на взірець «пального» для підігріву обговорення головної проблеми. Йшлося про соціально-політичну та криміногенну ситуацію. Заступник голови обласної ради Ігор Держко констатував, що ситуація в регіоні —передреволюційна, та колеги заперечили: вона давно революційна! Відбулися зініційовані львів’янами протестні акції освітян, сталися резонансні замовні вбивства відомих бізнесменів, а головне — органи контролю, зокрема ДПА у Львівській області на чолі з Сергієм Медведчуком, стали репресивним батогом. Про це заявили ще до сесії асоціація роботодавців Львівщини, депутати різних рівнів. Вивчивши ці проблеми, депутати визнали за необхідне забезпечити відкритість органів влади, налагодити діалог з усіма політичними силами, ініціювати звільнення Сергія Медведчука з посади.
Генерал-майор міліції Василь Рябошапко говорив у своєму виступі про збільшення кількості вбивств, хоча «втішив», що кількість їх удвічі менша, аніж у східних областях. Триває робота над розкриттям замовних убивств.
У роботі сесії взяли участь народні депутати Євген Червоненко, Тарас Чорновіл, Петро Писарчук, Олександр Гудима та інші представники блоку «Наша Україна».