Де інваліду працювати?

У Хмельницькому вперше на Всеукраїнську конференцію зібралися підприємці громадських організацій інвалідів. Місце для зустрічі було вибрано не випадково: область є одним із лідерів працевлаштування інвалідів, людей з обмеженими фізичними можливостями. Учасники заходу обговорили свої насущні проблеми — стосунків із владою, фіскальними органами і елементарного виживання за нинішніх скрутних умов. Створено Асоціацію підприємців громадських організацій інвалідів.
Європейський вокзал на корчагінській колії
Лише тепер урочисто відкрито за всіма європейськими стандартами залізничний вокзал легендарного Павки Корчагіна в Шепетівці. Існуючий тут ще з тих кавалерійських часів мало чим змінювався і давно не задовольняв сучасних потреб. На спорудження нового витрачено понад 10 мільйонів гривень.
Журналістів — за парту
Уперше за останніх двадцять років в області зібрали зрілих і досвідчених журналістів на навчання. Темами занять були принципи роботи з інформацією і взаємодії із прес-службами владних та бізнесових структур, журналістська відповідальність і етика, практичні проблеми застосування в Україні європейських стандартів свободи слова тощо.
Інформаційний простір розширюється
Нетішинська центральна міська бібліотека в конкурсі «Інтернет для читачів публічних бібліотек», оголошеному відділом преси, освіти та культури Посольства США в Україні, виграла грант у сумі 17 609 доларів. Тепер бібліотека матиме змогу створити для читачів — працівників ХАЕС — Інтернет-центр і розширити інформаційний простір.