На початку року наші читачі та передлатники в Кам’янці-Подільському звернулися з проханням надавати їм безкоштовні юридичні консультації. Це погодився робити юрист громадської приймальні Хмельницького обласного осередку Комітету виборців України Володимир Федорчак. Хоча спеціального обліку «наших» клієнтів юрист не вів, але викликав інтерес до нашої газети. Корпункт у Кам’янці-Подільському отримав пропозицію ще одного юриста —Романа Браеску-Семенишина. Якщо Федорчак приймав наших читачів по дві години щодня, крім вихідних, то пан Роман охоче допоможе їм упродовж усього робочого дня. Особливо його цікавлять молодіжні проблеми.
До слова, він відзначений дипломом обласної молодіжної акції «Подільський оскар» як молодіжний громадський діяч. Працює юрист у міському центрі соціальних служб для молоді, а також очолює ще одну громадську приймальню Комітету виборців України у Кам’янці-Подільському. Обидва фахівці за дев’ять місяців цього року прийняли 245 громадян.
Якщо ваша ситуація зайшла у правовий глухий кут, не поспішайте до платної консультації, яка вам не по кишені. Згадайте про свою улюблену газету і помічника — «Голос України». І заходьте в Кам’янці-Подільському на вулицю П’ятницьку, 9 до Володимира Федорчака та на вулицю князів Коріатовичів, 5-А до Романа Браеску-Семенишина. Наші громадські правники вам обов’язково допоможуть!