Шановні працівники лісового господарства України!
Народні депутати України — члени фракції «Аграрники України» від щирого серця вітають вас з професійним святом — Днем працівників лісу.
Ваше свято — це визнання вашої самовідданої праці для України, справедлива оцінка вашого внеску в економіку держави.
В нинішніх непростих умовах ви продовжуєте добрі традиції поколінь людей, які завжди з душею піклувалися про ліси, берегли і примножували цей безцінний дарунок природи. Завдяки вашій невтомній і почесній праці в державі вдалося досягти вагомих результатів у розвитку лісового господарства. Багато робиться і для реформування галузі з метою підвищення її економічної ефективності.
Тож нехай і надалі стають вагомішими ваші здобутки. Хай примножується економічний потенціал галузі. Прийміть сердечну вдячність за все, що ви робите для народу, суспільства, для майбутнього.
Фракція «Аграрники України» одним із головних завдань у своїй роботі вважає напрацювання та забезпечення прийняття таких законодавчих і нормативних актів, які захищатимуть інтереси працівників та сприятимуть подальшому розвитку і агропромислового комплексу, і лісового господарства.
Бажаємо вам і вашим родинам щастя, міцного здоров’я, добра і благополуччя, роботи, котра приносила б і моральне, і матеріальне задоволення.
Депутатська фракція «Аграрники України» у Верховній Раді.