Тель-Авів

Ізраїльська поліція знайшла бомбу в машині, що прибула до північного Ізраїлю з району Західного берега. Сапери знешкодили вибуховий пристрій, що складався з майже 600 кілограмів вибухівки та двох ємностей, які містили пальне та шматки металу. Водії машини втекли.
Москва
Розслідування буде спільним
Росія послала до Грузії групу військових експертів для участі в спільному розслідуванні серпневого інциденту. Тоді, як заявляє Тбілісі, російські літаки бомбували територію Грузії. Внаслідок цього в Панкиській ущелині загинув один мирний житель.
Коломбо
«Тамільських тигрів» легалізують
Уряд Шрі-Ланки зняв заборону на рух бунтівників «Тигри визволення Таміл іламу», відкривши тим самим шлях до мирних переговорів.
Газа
Арафат готовий прийняти план примирення
Глава Палестинської національної адміністрації Ясір Арафат висловив принципову згоду з новим європейським планом урегулювання палестино-ізраїльського конфлікту. За словами Арафата, європейський план «дуже важливий, і палестинське керівництво уважно його вивчить».
Банну
Кочівники захищають людей бен Ладена
У північному пакистанському місті Банну розпочалися масові заворушення, організовані представниками місцевих кочових племен, які не згодні з проведенням на їх території військової операції з пошуку членів руху «Талібан» та організації «Аль-Каїда».
Вашингтон
Підраховано збитки від терактів
У результаті терактів 11 вересня в Нью-Йорку економічні збитки становлять від 83 до 95 млн. доларів. Тільки 21,8 млн. доларів потрібно було на реконструкцію інфраструктури і компенсації власникам зруйнованих приміщень Всесвітнього торгового центру. Під час терактів зруйновано близько 1,2 млн. квадратних метрів офісних приміщень, що можна порівняти із загальною площею офісів в Атланті або Маямі.
Берлін
Шрьодер не підтримає нападу на Ірак
Канцлер ФРН Герхард Шрьодер підтвердив негативну позицію Німеччини стосовно планів США з допомогою військової сили домогтися повалення режиму іракського диктатора Саддама Хусейна. За словами канцлера, у разі початку такої операції Німеччина виведе з Кувейту деякі підрозділи розвідки «Фукс», дислоковані в регіоні в рамках участі ФРН у міжнародній антитерористичній коаліції.
Калькутта
На пам’ять про Матір Терезу
Учора в індійському місті Калькутті відзначали чергову річницю від дня смерті легендарної Матері Терези. Черниці-місіонерки згадували про свою легендарну наставницю в молитвах.