Лондон
Позаминулої ночі над Лондоном пройшов дуже рясний дощ, що призвело до численних збоїв у роботі міського транспорту. Вода, яка ринула до підземних комунікацій, затопила частину розгалуженої мережі метрополітену. 
Сеул
...і люди
За станом на вчорашній день, унаслідок злив, які тривали у Кореї вже четверту добу, загинуло десять осіб. За підрахунками синоптиків, з початку тижня на центральну область країни випало близько 490 мм опадів. Більшість жертв загинула під потоками дощової води і зсувами.
Бразиліа
30 мільярдів від МВФ
Міжнародний валютний фонд оголосив про надання Бразилії стабілізаційного кредиту в розмірі 30 мільярдів доларів. Директор-розпорядник МВФ Хорст Келер повідомив, що внаслідок інтенсивних переговорів між фондом і Бразилією було досягнуто угоди, в межах якої у 15-місячний термін країна одержить фінансування.
Ашгабат
Право на довічне президентство
Сапармурат Ніязов залишиться президентом Туркменії до кінця свого життя. Таке рішення прийняв учора вищий представницький орган країни — Народна рада. Сам Ніязов скромно відмовився зберегти за собою довічно пост глави держави, заявивши, що президентські вибори відбудуться у 2008—2010 роках.
Багдад
Хусейн готовий захищатися
А ось президент Іраку Саддам Хусейн напевне волів би правити довічно, але цьому можуть завадити США. Втім, учора Хусейн заявив, що його країна готова відбити будь-яку атаку. Він виступав на святкуванні річниці закінчення ірано-іракської війни.