Понад сто працівників і пенсіонерів АТ «Новокраматорський машинобудівний завод» звернулися до профспілкового комітету підприємства з проханням про допомогу в ремонті житла, пошкодженого внаслідок обстрілу міста 10 лютого. Крім того, для міста підприємство ремонтує два із трьох будинків, де руйнування виявилися найбільшими. Передбачено виконати роботи на загальну суму 185 тисяч гривень.

Люди зверталися здебільшого з проханням вставити нові шибки і склопакети. За словами начальника будівельно-монтажного управління підприємства, депутата міської ради Володимира Бондаренка, всі необхідні роботи за заявками будівельники виконали. До віконних рам квартир і лоджій встановлено 153 квадратні метри склопакетів, із них 80 відсотків — тришарові. Також було встановлено нові шибки до дерев’яних рам вікон, балконів і лоджій.
У під’їзді двоповерхового будинку №16 по вулиці Сакко і Ванцетті, куди потрапив реактивний снаряд, відремонтували пробитий дах, відновили підвальне перекриття, замінили повністю зруйнований сходовий марш. У чотириповерховому будинку №28 по вулиці Леніна відновлено дві плити міжповерхових перекриттів. Найближчим часом заводські будівельники планують відремонтувати покрівлі загальною площею 535 квадратних метрів у двох будинках по вулиці Парковій.
Донецька область.