На Донецькому напрямку бойовики вели вогонь по наших позиціях зі 120-міліметрових мінометів у районі шахти Дутовка та селища Піски і Опитне. На Артемівському напрямку ворог з боку Стаханова двічі обстріляв Троїцьке. Неспокійно і поблизу Маріуполя. Таку інформацію повідомили вчора в прес-центрі АТО. Де найбільш неспокійно на фронті, розповіли українські військові.
Полк особливого призначення «АЗОВ» (Маріупольський напрямок):
«Ніч у Широкиному пройшла відносно спокійно. Щоправда, не обійшлося без провокацій. Бойовики обстріляли наші позиції з 82-мм мінометів та АГСів. Також була помічена висока активність ворожих безпілотних літальних апаратів. Слабка інтенсивність вогню супротивника пояснюється тим, що в Широкиному працює нині місія ОБСЄ».
Боєць батальйону ОУН (с. Піски):
«Загроза опинитися в котлі чи не найбільша по всій ділянці східного фронту, зброю не дають, навпаки, й ту, що є, намагаються вийняти. Утім тримаємося. Відповіли бойовикам на мінометний обстріл. Знищили двох окупантів. Наш снайпер побачив у приціл, як, готуючись вистрілити з гранатомета РПГ, сепари розлетілися на запчастини. Ми, добровольці, як ніхто, розуміємо, що нас чекає в разі повномасштабного московського наступу. Ніхто не буде нас рятувати, а урядовці скажуть, як ЗСУ «чудово-планово» відступили». Розраховуємо тільки на свої сили».
24-та окрема механізована бригада (район Бахмутської траси):
«На околицях населеного пункту Кримське неспокійно. Бойовики обстрілюють наші позиції із мінометів. Крім того, складна ситуація на автодорозі Бахмутка, поблизу 29-го блокпосту. Ворог стягує в цей район важку техніку».