Військові продовжують утримувати свої позиції вздовж лінії розмежування, кажуть у прес-центрі АТО і повідомляють, що бойовики за останню добу 13 разів порушили режим тиші. Найбільша кількість обстрілів була на Артемівському напрямку — поблизу Ленінського, Майорського, Троїцького. Неспокійно і на Маріупольському напрямку. Яка нині ситуація на фронті, розповіли українські військові.
Боєць полку особливого призначення «Азов» (Маріупольський напрямок):
«У населеному пункті Широкине бойовики обстрілювали наші позиції з важкого озброєння. Учора окупанти двічі вдавалися до штурму. Вони намагалися обійти нас з правого флангу танками. Нам вдалося їх зупинити. Є поранені серед наших побратимів. З радіоперехоплення вдалося дізнатися, що внаслідок нашої відповіді серед бойовиків є троє вбитих. Ми продовжуємо утримувати позиції в Широкиному».
Боєць батальйону ОУН (село Піски):
«У нас неспокійно. Ворог продовжує обстрілювати нас із різних видів зброї. Постійно працюють диверсійні групи. Днями вони підійшли впритул до наших позицій. Хлопці прийняли бій, почалася перестрілка, атаку було відбито. Наш побратим отримав легке поранення обличчя осколком гранати. Його відправили до лікарні. Вчора була ще одна атака сепаратистів. Відповіли шквальним вогнем. Сепари відступили. На сьогодні жертв чи поранених в ОУН немає. Тримаємося, своїх позиції не здамо».
Розвідбатальйон (неподалік Дебальцевого):
«У секторі ми зафіксували велику кількість танків, БМП, ствольної артилерії. Постійно прибувають найманці із РФ. Ворог активно готується до наступальних дій. Учора неспокійно було на Артемівському напрямку. Позиції наших військових бойовики декілька разів обстріляли».