Понад п’ятнадцять тонн пасок, смачних ковбас, інших м’ясних виробів зібрали закарпатці й відправили в АТО військовослужбовцям-землякам до свята Великодня.

Почин волонтерів підтримав голова облдержадміністрації Василь Губаль, який запросив краян долучитися до благодійної акції. На заклик, повідомляють у прес-службі ОДА, радо відгукнулися у містах та районах і протягом двох днів на волонтерський склад в Ужгороді прибула величезна кількість продуктів. Набори поповнилися писанками, тематичними сувенірами, зокрема, виготовленими руками вихованців дитячого будинку-інтернату у Чинадієвому.
На схід також відправлено сало, масло, солодощі, кава, консервація. Представники Ужгородського району спакували спеціальні коробки для блокпостів, у них повний комплект всього великоднього, навіть освячені свічки. Рахівський район, окрім смачного м’яса, порадував і гуцульською бринзою, медом, фіточаями та вітамінними зборами.
Загалом адресатами «Паски для солдата» стали більш як десять підрозділів, які зараз перебувають в зоні бойових дій. Організатори акції прагнули не оминути жодну частину, де служать краяни. Перед відправленням вантажі освятили.
Закарпатська область.