Удруге за місяць кафедра експлуатації та ремонту машин Кіровоградського національного технічного університету допомагає поліпшити стан автомобільно-технічного оснащення 34-го мотопіхотного батальйону 57-ї мотопіхотної бригади ЗСУ.


Викладачі та студенти кафедри ЕРМ «поставили на колеса» командирський УАЗ-469. У процесі «лікування» ще перебуває батальйонний УАЗ-452.


У середині травня університет передав військовим повнопривідну вантажівку УАЗ-3303, повністю відновлену викладачами, співробітниками та студентами університету. Коли військовослужбовці приймали подарунок, ректор КНТУ Михайло Черновол та керівництво кафедри ЕРМ запропонували військовим подальшу допомогу. Командування військового підрозділу, звичайно, прийняло пропозицію. Незабаром представників кафедри запросили на кіровоградську базу батальйону і продемонстрували машини, що перебували в неробочому стані.


— Нам надали можливість переглянути всю їхню техніку, що підлягає ремонту, та вибрати ті автомобілі, які ми зможемо полагодити в умовах майстерні кафедри, — розповів заступник завідувача кафедри експлуатації та ремонту машин КНТУ, доцент Сергій Магопець.


Великий обсяг робіт виконали студенти групи АТ 11 четвертого курсу Ігор Дігусар, Аркадій Овчаренко, Богдан Петров, Олександр Самборський, Олександр Стрельцов (на знімку).

 


Студенти також розібрали три неробочих стартери і зібрали з них один робочий. Відновили зовнішній вигляд автомобіля.


Кіровоград.


Фото автора.