Прес-служба Закарпатської ОДА оприлюднила інформацію про аварію, яка сталася в Покровському районі Дніпропетровської області. За їхніми словами, на тому тижні поблизу бази «Правого сектору» сталося зіткнення, в результаті якого загинули кілька чоловіків. 

Легковик із представниками організації, які, як встановила подальша експертиза, були в нетверезому стані, врізався у військовий автомобіль з бійцями 1402 частини. Внаслідок аварії двоє військовослужбовців загинули на місці. Крім них, на місці загинув один представник «Правого сектору», а ще один отримав тяжкі травми. Як з’ясувалося згодом, обидва представники «ПС» брали участь у подіях 11 липня в Мукачевому і переховувалися в Дніпропетровській області від правоохоронців.
У ОДА також нагадали, що бойові дії в Дніпропетровській області не ведуться і ніколи не велися. Загиблого представника «ПС» поховали як невідомого, а травмованого доставили в Дніпропетровську обласну лікарню ім. Мечникова, де він перебував під вигаданим прізвищем, як мешканець Рівненської області. Невдовзі він помер від отриманих травм. Прізвище померлого — Копосович Роман. Чоловік 1989 року народження, мешкав у с. Збини Воловецького району Закарпатської області. Встановленням особи іншого представника «ПС», який загинув у ДТП і похований як невідомий, займаються силові структури.
«Правий сектор», у свою чергу, стверджує, що його представники, які брали участь у скандальних подіях 11 липня на Закарпатті, загинули з вини військовослужбовців ЗСУ, чий УАЗ на великій швидкості протаранив мікроавтобус добровольців.
Начальник медичного управління та реабілітації бійців Добровольчого українського корпусу «Правого сектору» Яна Зінкевич так прокоментувала повідомлення прес-служби Закарпатської ОДА: «Заява Москаля — це спекуляція і маніпуляція, він не слідчий. Насправді наші там не були нетверезі, вони невинні в аварії. За гальмівним шляхом видно, що наші рухалися по своїй смузі, і через те, що УАЗик висунувся на зустрічну, вимушені були звертати в сторону. У підсумку, машина врізалась у бік нашого автомобіля і сталося загорання». А те, що поранений був доставлений у лікарню Мечникова під вигаданим прізвищем, Яна Зінкевич спростовує. Загиблий «лежить тут, в морзі Мечникова, і ще місяць йому робитимуть експертизу. Приїжджали родичі, дані по загиблому були відомі через три години. Ніхто його особу не приховував, і ховати як невідомих ми своїх побратимів не будемо». Хай би там як було, але ця трагедія забрала життя чотирьох чоловіків.

Закарпатська область.