Меморандум про партнерство та співпрацю з громадською організацією «Українське об’єднання учасників бойових дій і волонтерів АТО у Закарпатській області» з ініціативи голови правління регіонального відділення Українського союзу промисловців і підприємців Олексія Кіндрата підписано в Ужгороді.

А перед тим зібралися представники волонтерських організацій та об’єднань воїнів АТО з усієї області, щоб обговорити злиття окремих структур, які опікуються проблемами захисників України, — в одну потужну і впливову організацію.
Олексій Кіндрат закликав бійців і волонтерів якомога скоріше переступити через ті дрібні перепони, які з’явилися на об’єднавчій стежині, для вирішення назрілих питань.
Промисловці і підприємці зобов’язалися розробити в найкоротший термін ефективні і конкретні програми допомоги військовим у гуманітарному, соціальному, юридичному напрямах.
А голова громадської ради при ОДА Михайло Греньо наголосив: «Усім, хто повернувся з місць бойових дій, треба приділити особливу увагу. В процесі адаптації до мирного життя військовим потрібна і психологічна допомога, і програма навчання, і соціальний захист. Наприклад, одним з напрямів має бути підтримка в організації власної справи».
За його словами, тут можна використати практичний досвід представників ділових кіл.

 

 

Під час обговорення майбутніх кроків співпраці.

Фото надане організаторами заходу.