На Закарпатті триває робота з ліквідації повені. «Станом на 18:00 24 листопада рятувальники ДСНС і комунальні служби Закарпатської області відпрацювали всі заявки від населення і відкачали воду з усіх житлових будинків, домогосподарств та сільгоспугідь. Воду відвели з 315 підтоплених домогосподарств», — написав голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін у Facebook.

Вода у річках також поступово спадає. Тим більше, що вівторок видався сонячним й вітряним і вже другу ніч перші, хай і слабкі, морози сковують вологу, сприяючи висушуванню землі. А на високогір’ях Міжгірського, Тячівського, Хустського й Рахівського районів випав сніг.
У гірських селах, у яких стихія розмила береги, дороги, забрала містки, жителі, де разом з рятувальниками, а де й самотужки, наводять лад. Приміром, у селі Колочава Міжгірського району чоловіки, попри холодну погоду, працюють по коліна, а то і по пояс у воді, щоб їхні родини могли безпечно переходити водойму, яка від’єднала будинки від села. Адже десять хат і пилорама, кажуть очевидці, залишилися за прірвою. Наразі в селі вже створено комісію, яка веде облік завданої шкоди й прагне ліквідувати ще до настання зимових морозів наслідки стихії.

Закарпатська область.