Ціни на продукти харчування у львівських магазинах та на ринках такі: хліб коштує від 6 гривень 50 копійок — житній, 7 гривень — пшеничний, батон — 8 гривень 50 копійок. Сир домашній у магазинах можна придбати за 65 грн./кг. (нежирний) та 91 грн. (9% жирності), хоча на ринку його пропонують за 35 — 56 грн./кг. З яйцями — навпаки. Десяток магазинних обійдеться у 16-17 грн., за домашні на базарі доведеться викласти від 30 грн. Справжнє масло коштує 19—25 гривень за 200 г, а от спред -вдвічі дешевший. Свіже м’ясо дещо подорожчало. Приміром, свинина (філе) коштує — 94 грн./кг.

У відділах «Овочі» та «Фрукти» — надзвичайне різноманіття. Супермаркети пропонують широкий вибір екзотичних фруктів, однак вони часто виблискують, як штучні. Традиційні українські овочі — капуста коштує 10 — 12 грн. за кг, буряк — від 8 до 12 грн., морква — 11—12 грн. Збільшилася кількість турецьких цитрусових на прилавках, лимон із цієї країни коштує 48 грн. за кг, апельсин — 25 грн. Українські яблука пропонують за 15—20 грн., груші — 44 грн./кг.

Львівcька область.