2 березня 2015 року Верховною Радою України внесено зміни до закону про пенсійне забезпечення. Цими змінами працюючих в органах місцевого самоврядування пенсіонерів залишили без зароблених чесною і тяжкою працею пенсій.


У моєї дружини, яка працює інспектором в управлінні соціального захисту населення Васильківської міської ради, пенсія була 1200 гривень, а зарплата — 1800 гривень, що разом становило 3000 гривень.


Коли долар був вісім гривень, це дорівнювало 350 доларам. За нинішнього уряду це становить 140 мінус пенсія — 50 доларів (1200 грн.). Залишається усього 90 доларів! Запитаєте, чому в доларах? А тому, що від курсу долара залежить вартість продуктів, комунальних послуг, ліків і всього іншого.


Шановні народні депутати, урядовці, дайте людям можливість працювати і заробляти, навчатися, лікуватися, отримувати гідну пенсію в своїй неймовірно багатій державі.


Ухвалюючи нові закони чи зміни, пам’ятайте про потреби людей та вимоги норм Основного Закону — Конституції України. Не забувайте про розвиток економіки, промисловості, від яких залежить майбутнє.


Васильків 
Київської області.