На сторінках газети висловлюю щиру вдячність і повагу медичним працівникам Дрогобицької міської лікарні №1.

Через несподівану хворобу замість відпочинку в Трускавецькому санаторії я опинився в кардіологічному відділенні Дрогобицької лікарні. Очолює його Марія Тидаш — красива й доброзичлива жінка, кваліфікований і досвідчений спеціаліст. Не знаю, чи так випадково склалося, чи в цьому заслуга завідувачки відділення, але тут працюють люди, віддані своїй справі: лікарі-професіонали, вправні й турботливі медсестри, дбайливі працівники харчоблока. Я вдячний Богу, що у тяжкий момент життя я потрапив у їхні чуйні руки. Із теплотою згадую Галину Хім’як, Ірину Сарнавську, Олену Тулуман, Анну Суранович, медсестер Катерину Юрків, Романію Черхавську, Марію Коваль. Завдяки їхнім старанням я, як кажуть, став на ноги. Низький уклін і чоловічій бригаді «швидкої» з Трускавця, які оперативно і кваліфіковано надали першу допомогу й доправили до лікарні.
Дрогобицька міська лікарня, на перший погляд, найзвичайнісінька. Та, маючи гіркий досвід перебування в інших медичних закладах, не можу не відзначити, як до ладу, по-хазяйськи, з турботою про людей тут усе організовано.
У кардіологічному відділенні панують порядок і дисципліна, тут опікуються кожним хворим, скрізь прибрано, у палатах інтенсивної терапії — перини, на них тепло, мов на печі. Медичну допомогу надають чітко і злагоджено. Відчувається, що тут орієнтуються на європейські стандарти. Як на мене, то такий професіонал, як Марія Тидаш, гідна звання «Заслужений лікар України».
Висловлюю повагу усьому медичному персоналу. Будьте здорові, хай вам завжди й у всьому щастить, збуваються ваші мрії, а поряд нехай будуть ті люди, яких ви любите і які люблять та поважають вас! Успіхів у нелегкій, але дуже потрібній праці!

Микола СЕМЕЙКО, доцент Київського національного економічного університету.

Київ.