Так у Хмельницькому активісти автомайдану вимагали відставки прокурора області Олега Синишина. Перші свої вимоги вони озвучили ще кілька днів тому, коли прийшли до прокуратури із вимогою пояснити, чому прокурор області поставив свій підпис під вимогою до Генерального прокурора звільнити Давида Сакварелідзе. Проте тоді зустрітись із Олегом Синишиним їм не вдалось. Як пояснили у прокуратурі, правоохоронця не було на місці, натомість активістів запросили прийти у прийомний день, однак і цього разу зустрітись відразу їм не вдалось. Спочатку під стінами прокуратури кілька десятків активістів, серед яких були представники автомайдану Хмельницького і кількох сусідніх областей, провели невеликий мітинг, у якому говорили про незадоволення роботою прокуратури і конкретні справи, які, на їхню думку, або гальмуються у розслідуванні, або не розслідуються зовсім.

За деякий час до мітингувальників вийшов заступник прокурора, котрий повідомив, що Олег Синишин готовий зустрітись, але без участі представників ЗМІ. На таку умову присутні не погодились і пригрозили підпалити шини, завчасно принесені до входу. І їх таки запалили. При цьому частина присутніх, скориставшись тим, що до приміщення заходив керівник поліції області Микола Семенишин, разом із ним увірвались до холу. Однак там проводити зустріч із прокурором було просто неможливо через тисняву і велику кількість людей.
Поки лунали вимоги і відбувалась штовханина, за викликом з’явилися пожежні. Але їх не допустили до роботи, і лише трохи згодом, коли Олег Синишин все-таки вийшов до протестувальників на вулицю, їм все-таки дозволили загасити вогонь.
Крім інших претензій і невдоволень ходом окремих розслідувань, виступаючі також ставили питання і щодо декларації про доходи прокурора та його родини. І зрештою заявили, що вони хочуть відставки прокурора області. Вимагали просто на місці написати заяву. Сам Олег Синишин доволі спокійно вислуховував усі претензії і запитання. При цьому писати заяву відмовився. Наголосив, що приймати такі рішення і давати оцінку його роботі може лише керівництво Генеральної прокуратури.
Представники автомайдану тим часом повідомили, що поїдуть зі своїми вимогами до Генпрокуратури. При цьому, цілком вірогідно, до цієї акції будуть залучені протестувальники і з інших областей, котрі так само незадоволені роботою своїх прокурорів.

Хмельницький.