Для поліпшення медичного обслуговування жителів обласного центру з бюджету міста виділено удвічі більше, ніж було раніше, коштів на придбання медикаментів – 11 мільйонів гривень2,5 мільйона з цієї суми піде на безплатне надання першої невідкладної медичної допомоги дорослим та дітям у травматологічних пунктах міських лікарень , 8 мільйонів - на забезпечення трьох днів безплатного лікування хворих у реанімаційних відділеннях міських лікарень.

 

Надання медичної допомоги для усіх без винятку пацієнтів Хмельницького міського травматологічного центру та травматологічного пункту дитячої міської лікарні буде безплатним. За кошти міського бюджету розвитку заклади закупили усі необхідні медичні засоби. У травмпунктах пацієнтам не доведеться витрачати кошти на рентгенплівку, гіпс, знеболювальні, інші препарати.

 

Міський голова Олександр СИМЧИШИН попросив усіх хмельничан одразу повідомляти владі, якщо траплятимуться випадки, коли хворим не видаватимуть безкоштовні медикаменти чи примушуватимуть купувати плівку для рентген-знімка.

 

Ірина КОЗАК.

 

Хмельницький.

 

Голос України