На Волині майже сто банок березового соку, консервованих малини, суниці, чорниці, помідорів (на знімку), вироблених у цехах держлісгоспів, передали для воїнів ЗСУ в зону АТО працівники обласного управління лісового та мисливського господарства.

 

Фото
прес-служби
облуправління лісового та мисливського господарства.

 

Від початку подій на Донбасі тут постійно підтримують Збройні Сили України усім необхідним. Звідси вже надсилали автомобілі, різноманітне спорядження, одяг, медикаменти, продукти харчування. Працівники також споруджували укріплення в секторі "М", забезпечували військові підрозділи будівельними матеріалами, дровами, допомагають сім'ям учасників АТО.

 

Цього разу цілюща продукція волинських лісівників потрапить у Піски, Авдіївку, Мар'їнку, Волноваху, на найдальші блокпости, що перебувають у зоні бойових дій.

За ініціативи в. о. начальника управління Олександра Кватирка також започатковано програму підтримки демобілізованих учасників АТО, зокрема, в їх працевлаштуванні та реабілітації. Днями двадцять колишніх воїнів зараховано у штат держлісгоспів області і вони вже приступили до виконання своїх нових обов'язків у складі рейдових груп оперативного реагування.

 

Максим СОЛОНЕНКО.

 

Волинська область.

 

Голос України