Приїзд політика супроводжувався активною кампанією в Інтернеті -- з інформацією, що згадана партія збирається брати участь у виборах так званих "ДНР-ЛНР".

 

Це не так підігріло інтерес до персони гостя, як викликало бажання організувати йому "теплу зустріч". Що, звичайно, недемократично, втім, режим найбільшого сприяння різного роду "колишнім", а то й відвертим сепаратистам, не може залишати людей байдужими. І вони заблокували приміщення колишнього ДТСААФ, де пан Волга збирався проводити свою прес-конференцію. А далі вже витяг із протоколу: "Поліцейські провели громадянина до службового автомобіля. В цей час з боку опонентів в нього полетіли курячі яйця і зеленка. Після того, як його доставили до Вознесенівського відділення поліції, від написання заяви про здійснення стосовно нього протиправних дій, згаданий громадянин відмовився. Проводиться перевірка".

 

Цікаво, що в неділю в Запоріжжі проходив фестиваль "Місто з яйцями". Останній був присвячений другій річниці (13 квітня 2014 року) "яєчної неділі". Саме тоді на Алеї Слави майже дві тисячі громадян заблокували "тітушок", які, за прикладом МаріуполяДонецькаЛуганська, найшвидше збиралися "мирно" захопити міськраду, а потім, можливо, і приміщення УБОЗу з його зброєю та боєприпасами. Запоріжці не стали сподіватися на вельми пасивних у той період правоохоронців, а самі відстояли своє місто. Закидавши протягом шести годин "тітушок" яйцями, пакетами з молоком та борошном...

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України