Артисти Військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Cил України в рамках благодійної акції "Ноти патріотизму" виступили з концертною програмою для учасників АТО та жителів прифронтової Луганщини.

 

П'ять днів військові музики піднімали настрій учасникам АТО та цивільним мешканцям в багатьох містах та селищах регіону: Щастя, Станиця Луганська, Терехівці тощо.

 

-- Здебільшого ми виступали на відкритих майданчиках. Так нас могли слухати і учасники антитерористичної операції, і пересічні громадяни. До речі, для цієї поїздки на Донбас ми підготували чимало нових пісень та музичних композицій, які були і залишаються популярними в Україні вже кілька століть, -- зауважив підполковник Олександр ШЕВЧУК.

 

Під бурхливі оплески глядачів з оркестром співали солісти центру Наталія ДОРОШЕНКО та заслужений артист України Володимир ГРИЩЕНКО. Пісню "Червона Рута" майже усюди співали на біс по три рази, а слова національних пісень підхоплювали усі присутні. На високому професійному рівні звучали музичні композиції у виконанні військового оркестру.

 

Паралельно з концертами військового оркестру центру солісти Іван СУПРУН та Ірина ПЕКЕЛЬНА в зоні АТО брали участь в автопробігу до Дня Перемоги над нацизмом, який пройшов в Краматорську, Бахмуті, Лисичанську, Старобільську та Станиці Луганській.

 

Василь ЧЕПУРНИЙ.

 

Голос України