У Львові вночі 23 травня на подвір'ях двох приватних будинків пролунали вибухи. Як повідомляють у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, внаслідок вибухів пошкоджено два автомобілі -- "Лексус" і "Порше Кайєн" -- та один із будинків, постраждалих немає.

 

О 00.10 на оперативну лінію "102" надійшло повідомлення про те, що на вулиці Мельника невстановлена особа кинула невідомий предмет на подвір'я приватного житлового будинку, внаслідок чого стався вибух. Інформація про другий випадок надійшла о 00.30: на вулиці Снопківській також на подвір'ї приватного житлового будинку пролунав вибух, який пошкодив фасад і вікна будівлі.

 

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ Нацполіції в області провели дослідження щодо визначення причини вибухів. За попередніми даними, в обох випадках невідомі кидали у двори гранати Ф-1. За цими фактами відкрито кримінальні провадження. Триває розслідування, встановлюються особи, причетні до скоєння правопорушень.

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львів.

 

Голос України