Не лише оздоровлюються, а й щоденно вдосконалюють свої знання англійської мови в таборі відпочинку з денним перебуванням "BARVINOK.ua" 124 учні різних вікових категорій. Особливістю цього табору є те, що організовано його при Верблюзькому НВК, який є переможцем інтернет-конкурсу проекту "GoCamps" серед сільських шкіл Кіровоградської області, оголошеного свого часу Міністерством освіти і науки України та Міжнародною громадською організацією "GoGlobal".

 

На знімку:

 

вихованці пришкільного табору "BARVINOK.ua"
зі своїми гостями --
головами Кіровоградської обласної
та Новгородківської районної
державних адміністрацій
Сергієм КУЗЬМЕНКОМ та Андрієм КОЧЕРГОЮ.

 

Школярі вивчають англійську з великою зацікавленістю. Сприяє цьому використання різноманітних ігрових методів навчання, побутових ситуацій, музики та співу тощо. А допомагає учням волонтер, студентка факультету іноземних мов Вінницького педагогічного університету Ольга РИБАЧУК.

 

"Насправді кордонів не буде не тоді, коли вирішать питання безвізового режиму, а тоді, коли ми зможемо вільно спілкуватися з нашими друзями з інших країн", -- зазначив Сергій КУЗЬМЕНКО, голова Кіровоградської ОДА.

 

ФАКТ. Мовні літні табори діють при школах і НВК або як окремі мовні загони по всій Кіровоградській області. Наразі діти вдосконалюють свої знання з англійської майже в трьохстах літніх таборах. В Новгородківському районі школярі мають можливість удосконалити знання англійської мови на 14 пришкільних майданчиках.

 

Організатори та працівники мовних таборів переконані, що вони потрібні у кожній школі та кожному учню, адже це можливість поспілкуватися іноземною, розширити світогляд та мотивувати себе до вивчення англійської в подальшому.

 

Ольга ЛІСОВА.

Фото автора.

 

Новгородківський район Кіровоградської області.

 

Голос України