Спеціалізована медико-санітарна частина № 19 МОЗ України відзначає своє 40-річчя.

 

Сьогодні в закладі виконуються складні та сучасні оперативні втручання, зокрема хірургічного та травматологічного профілю. Лікарня освоїла власну нішу унікальну спеціалізацію -- ендопротезування суглобів та остеосинтез складних переломів. Використовується не лише світова практика, а й власні винаходи, на які отримано два патенти України. СМСЧ № 19 має першу категорію акредитації та ліцензію на медичну практику.

 

Та головне надбання закладу -- це його висококваліфіковані працівники. Насамперед ті, хто працює у медсанчастині від 20 до 40 років: БІЛОКОНЬ А. Ф., СТЕПАНЮК О. Д., АНДРІЄНКО Л. О., БУГАЙ В. М., МАРЧЕНКО Н. М., ПШЕНИЧНИЙ А. П., ГОРДІЙ Н. В., ПОНОМАРЕНКО В. В., ЛИНЧЕНКО Д. М., БРИЧКА Л. М., ФЕРМАН С. Г., ЗАДВОРНЯ О. О., КАРАКУЛІНА О. І., НОТИЧ З.І.

 

Під керівництвом головного лікаря, унікального хірурга, кандидата медичних наук Олександра БАРКОВА колектив (на знімку) підтримує 40-річні традиції та чесно продовжує виконувати свою головну місію -- берегти та повертати людям здоров'я, рятувати життя.

 

Петро МЕЛЬНИК.

Фото автора.

 

Кіровоград.

 

Голос України