На Прикарпатті священик скоїв смертельне ДТП і втік з місця аварії. Трагедія сталася пізньої пори в селі Хом'яківка Тисменицького району, де водій автомобіля Jeep Grand Cherokee, не впоравшись з керуванням, вчинив наїзд на подружжя з дитиною, які рухалися узбіччям, та залишив місце події.

 

Найбільше від наїзду постраждала 33-річна жінка, її з діагнозом політравма доправили до обласної клінічної лікарні. Попри намагання медиків, врятувати її життя не вдалося.

 

Про автомобіль, яким було вчинено наїзд, працівникам поліції, трохи оговтавшись, дещо зміг розповісти чоловік, який також дістав тілесні ушкодження в аварії. За його словами, це був темний джип. Крім того, поліцейські виявили на місці ДТП уламки транспортного засобу, за якими і вдалося визначити модель. Уже під ранок правоохоронці відшукали пошкоджене авто, що належить 38-річному мешканцеві Тисмениці, на одній із станцій техобслуговування. Машину вилучили, а дещо згодом працівники поліції розшукали та опитали і її власника, повідомили у відділі управління превентивної діяльності ГУНП області. Як з'ясувалося, за кермом був керівник релігійної організації "Місійного згромадження Святого апостола Андрія".

 

У свою чергу, Івано-Франківська архієпархія УГКЦ на офіційному сайті оприлюднила заяву з приводу трагічної ДТП за участі священика Тихона КРИВЕЦЬКОГО, де висловлюють щире співчуття родині загиблої та засуджують дії священика. Місійне згромадження, до якого належить о. Тихон, бере на себе зобов'язання надати родині покійної необхідну допомогу. На час проведення слідчих дій отцю заборонено публічно священнодіяти.

 

Галина БРУХАЛЬ.

 

Івано-Франківська область.

 

Голос України