Автомобіль Volkswagen Polo міського голови Бобринецької об'єднаної громади Валерія СНІЖКА, що знаходився у його дворі, спалили невідомі зловмисники вночі минулої середи.

 

Фото kirovograd24.com.

 

Коли господар, який прокинувся від незрозумілого звуку, вибіг у двір -- машина вже горіла. Рятувальникам довелося 20 хвилин боротися з вогнем. Зокрема, щоб відвернути небезпеку загоряння ще й будинку.

 

Автомобіль згорів вщент. Правоохоронці, які обстежили залишки і місце злочину, виявили факел та висловили припущення, що спочатку авто облили легкозаймистою речовиною.

 

Сам постраждалий пов'язує підпал зі своєю професійною діяльністю. Мовляв, як керівник міста, обраний нещодавно новоствореною громадою, виявив, що деякі бізнесмени роками не платили податки. Ще одна причина помсти -- активна робота в напрямку децентралізації та реформування місцевого самоврядування.

 

Місцеві активісти акцентують увагу на тому, що це вже не перший випадок в області з'ясування стосунків у такий спосіб із незручними керівниками, принциповими та чесними людьми, які приходять до влади.

 

Відкрито кримінальне провадження, слідчі дії тривають.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кіровоградська область.

 

Голос України