На околиці Запоріжжя, у промзоні з виробництва щебеню, зіткнулися два "БєлАЗи". Один із водіїв отримав щонайменше два переломи, один із яких -- відкритий, і черепно-мозкову травму. Зрозуміло, що роз'їхатися двом "БєлАЗам" важкувато. І робити це на високій швидкості все ж було не варто. Втім, обставини ДТП двох гігантів тепер встановлює слідство.

 

А у, власне, обласному центрі проспект Соборний навпроти міськради стає місцем постійних пригод. "Голос України" лише вчора повідомляв про потрійне ДТП тут, як знову з'явилася новина про аварію. Цього разу "підрізаний" "ВАЗом-копійкою" "Audi" врізався в опору електричного освітлення. Постраждалих немає, а ось автівку навряд чи відновлять.

 

Вкрай суперечливі відомості надходять з Бердянська. Там на перехресті вулиць Лютеранської та Центральної о четвертій ранку не роз'їхалися два позашляховики. Коли вірити свідкам, в одному із них їхали правоохоронці. Постраждали троє -- молодий чоловік та дві дівчини. Пізніше поліція оголосила, що ніяких правоохоронців в одній із автівок не було і що водії теж були тверезі. Й усі, особливо в соціальних мережах, тому поясненню повірили: "О четвертій ранку, на шаленій швидкості і з двома дівчатами - тверезі? Віримо..."

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України