26 липня в одному з райсудів Запоріжжя має відбутися засідання у справі попереднього міського голови обласного центру Олександра СІНА. Виявляється, він незаконно уклав контракт із головними лікарями міста на три місяці, а мав би укласти на п'ять років...

 

Нагадаємо, що в кінці лютого 2015 року після перегонів восьми (!) тоді ще міліцейських автівок запорізького міського голову затримали на під'їзді до Дніпропетровська і вручили повістку до слідчого саме у справі "головних лікарів".

 

А днями з'явилося повідомлення, що кримінальне провадження розпочато і стосовно колишнього директора запорізького Центрального парку культури "Дубовий гай". Виявляється, в парку поливали дерева (!), а це -- незаконний видобуток надр. Мова -- про можливе порушення ст. 23 "Кодексу про надра". Слідчі, не покладаючи рук, розслідують надважливу справу.

 

Між тим, містом ширяться чутки, що справа колишнього директора "Дубового гаю" -- це помста відомого в місті ресторатора, який забудував територію парку ще за попередніх директорів і з яким постійно воювала принципова директорка.

 

Леонід СОСНИЦЬКИЙ.

 

Запоріжжя.

 

Голос України