Із нагоди відзначення в Україні Дня шахів у середу у дворику Львівської обласної адміністрації відбувся сеанс одночасної гри. У заході взяли участь міжнародні гросмейстери Анна Музичук та Олександр Білявський, голова спостережної ради банку «Львів», міжнародний гросмейстер з Ісландії Маргейр Петурссон, керівництво та працівники ОДА і облради та юні спортсмени з області.

Учасники показали гарні результати: у грі зі світовими шаховими чемпіонами директор департаменту агропромислового розвитку ЛОДА Наталія Хмиз та заступник директора департаменту соцзахисту населення ЛОДА Оксана Соболь закінчили партії нічиєю.
Очільник області Олег Синютка нагородив почесними грамотами ОДА віце-президента федерації шахів області, директора Новояворівського шахового клубу Андрія Матвійчука та віце-президента федерації шахів Львівщини, директора Городоцького дитячого шахового клубу «Е2-Е4» Миколу Матвієнка. Усі учасники сеансу одночасної гри отримали спеціальні сертифікати з автографами міжнародних гросмейстерів.

Львів.

Фото надане прес-службою Львівської ОДА.