Впродовж 20--24 липня делегація у складі голови Львівської обласної ради Олександра ГАНУЩИНА, депутатів, керівників 15 районних рад та міського голови Моршина відвідали шість районів Луганської області та Рубіжне.

 

Як повідомили у прес-службі Львівської обласної ради, під час зустрічі в Луганській військово-цивільній адміністрації делегації Львівщини та Луганщини обговорили напрямки співпраці в умовах військових дій та домовились про підписання меморандумів про співпрацю між районами.

 

Виконавчий директор Асоціації місцевих рад "Ради Львівщини" Василь ЛОЗИНСЬКИЙ розповів, що йшлося також про організацію відпочинку на Західній Україні дітей із Донбасу.

 

У день річниці визволення від незаконних збройних формувань Сєверодонецька львів'яни подарували спортивний дитячий майданчик обласному інтернату для дітей. Також учасники поїздки, спільно з волонтерами та благодійниками, доставили дві вантажівки з продуктами та речами першої необхідності для воїнів АТО.

 

До слова, на 29 липня 2016 року заплановано візит на Львівщину делегації у складі 50 чоловік, серед яких -- представники виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, волонтери та громадські активісти з Луганщини з метою реалізації попередніх домовленостей та обміну досвідом з питань децентралізації.

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львівська область.

 

Голос України