Днями на виробничій базі ПП "Західний Буг" у селі Розворяни Золочівського району на Львівщині відбулося тренування з питань протипожежної безпеки.

 

Як повідомляють у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА, учасників тренінгу ознайомили із основними правилами, які дають змогу уникнути займань, алгоритмом дій у разі поширення вогню та вимогами до технічного стану засобів гасіння.

 

Перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав ЗАМЛИНСЬКИЙ зазначив, що пожежна безпека, як відомо, є надзвичайно важливою задля збереження врожаю: "Вирощування сільськогосподарської продукції потребує значних матеріальних затрат, проте найменша необережність у поводженні з вогнем може спричинити загибель урожаю та знищити всю працю. Власне, щоб не допустити цього, ми закликаємо суворо дотримуватись протипожежних правил у роботі на полях".

 

Також учасникам тренінгу продемонстрували імітацію загоряння поля та заходи, які потрібно здійснити, щоб не допустити поширення пожежі та ліквідувати її у разі небезпеки.

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львівська область.

 

Голос України