До святкування 25-ї річниці Незалежності України «Львів-електротранс» підготував для львів’ян урочистий «Парад трамваїв», виставку «Львівський трамвай — із минулого в майбутнє», а також пізнавальну екскурсію «Шляхом першого електричного трамвая Львова».


Як повідомляють у прес-службі Львівської міської ради, у святкових акціях візьмуть участь найстаріші діючі трамваї Львова, наприклад, виготовлені в 1909-му і 1960 році.


Святковий «Парад трамваїв» розпочнеться об 11-й годині 24 серпня. Своєрідне «трамвайне дефіле» пройде вулицями Городоцькою, Степана Бандери, Коперника, Дорошенка, площею Ринок, вулицями Руською, Підвальною, Івана Франка, Свєнціцького і завершиться на площі Соборній, — розповіли у «Львівелектротрансі». Усі охочі зможуть стати пасажирами трамваїв, які братимуть участь у параді.


Із 12-ї до 15-ї години на площі Соборній львів’яни та гості міста Лева зможуть оглянути історичні і сучасні трамваї в рамках виставки «Львівський трамвай — із минулого в майбутнє», після закінчення якої розпочнеться пізнавальна екскурсія «Шляхом першого електричного трамвая Львова», яка пройде вулицями міста і завершиться біля головного залізничного вокзалу.


Львів.