Радісні, оздоровлені вихованці ДНЗ № 4 "Казка" м. Долинська завітали цьогоріч після літнього відпочинку до оновленого дитячого садочка.

 

За рахунок благодійної батьківської допомоги тут пофарбовано 143 віконні рами та 14 дверей, проведено капітальний ремонт підлоги двох ігрових майданчиків, за рахунок бюджетних коштів відремонтовано та пофарбовано сходи запасних виходів.

 

Та найголовніше, що в дитячому закладі здійснено капітальний ремонт каналізаційної мережі, на проведення якого з обласного екологічного фонду було виділено 454 тис. грн. та ще 65 тис. грн. -- з міського бюджету. Капітальний ремонт внутрішньої і зовнішньої каналізаційних мереж здійснювало підприємство ПП "ВТ "Кіровоград -- Трансгазбуд".

 

Роботи велися впродовж трьох літніх місяців з раннього ранку до пізнього вечора. Все літо поруч із будівельника працювала завідувачка ДНЗ Ірина МАЛАГА. Труднощів у ремонтному процесі виникало чимало -- необхідно було повністю замінити труби зовнішньої каналізаційної системи та частково -- внутрішньої, у групах встановити вісім нових унітазів та шість кухонних мийок. Зате реалізований проект забезпечить нарешті належні умови життєдіяльності закладу та розвитку дітей.

 

Під час урочистого відкриття оновленого дитячого закладу його керівник, працівники та батьки вихованців висловили щиру подяку тим людям, які всіляко сприяли вирішенню проблем закладу -- міському голові Долинської Вірі ТЕРНАВСЬКІЙ, депутату обласної ради Валерію КАЛЬЧЕНКУ, будівельникам.

 

Відтепер діти мають оновлений, теплий, зручний дитсадок. А роботи на цьому не звершуються. У планах --довгоочікуваний басейн, в якому діти розвиватимуться, загартовуватимуться та оздоровлюватимуться.

 

Ірина ЧУНІХІНА.

 

Долинська Кіровоградської області.

 

Голос України