Службові особи керівного складу Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області організували та впровадили в дію корупційну схему розкрадання паливно-мастильних матеріалів, які призначалися на повсякденні потреби структурних і територіальних підрозділів поліції. Вкрадений бензин продавали приватним особам. Про це повідомили в ГПУ. Під час проведення комплексу негласних слідчих дій задокументовано прізвища осіб, причетних до впровадження і забезпечення роботи цієї схеми.


Виявлено також непоодинокі факти розкрадання цими ж працівниками поліції великих сум, спрямованих на закупівлю продовольчих товарів для підрозділів, які перебувають у зоні проведення АТО.


До слідчих дій було залучено приблизно 50 осіб із Генеральної прокуратури України, а також працівників Внутрішньої безпеки Національної поліції України з трьох областей та двох спеціалістів-поліграфістів. Вони провели чотири обшуки, під час яких вилучили велику кількість бухгалтерських документів. У причетного працівника поліції виявлено значну суму доларів, євро, гривень, а також велику кількість талонів на пальне.

Хмельницький.