За ініціативи Центру розвитку та дозвілля "Під спільним дахом" спільно із Львівською дирекцією УДППЗ "Укрпошта" у місті Лева днями відбувся пізнавальний захід для школярів.

 

У приміщенні дитячої бібліотеки № 19 (однієї із найбільших у Львові) діти у формі гри ознайомилися з історією виникнення першої писемності, наскельних написів, ієрогліфів, шифрограм, дізнались, як у давнину люди обмінювалися інформацією та як тепер, в сучасному світі, за допомогою поштового зв'язку відправляють друзям та родичам власноруч написані листи та листівки.

 

Представник Львівської дирекції "Укрпошти" розповіла малечі про сучасну пошту та для чого потрібні поштові марки, де їх необхідно наклеювати, як правильно адресувати листи. Діти із захопленням і взялися до написання та оформлення свого зашифрованого листа найкращому другові чи батькам.

 

Львівська дирекція УДППЗ "Укрпошта" подарувала школярикам поштові марки та конверти, аби заохотити їх до листування. А по завершені цієї розважальної історичної мандрівки всі дружно відправилися до найближчого поштового відділення № 71, де кожен самостійно кинув у поштову скриньку свого листа (на знімку), адже електронний ніколи не замінить справжнього, написаного від руки.

 

Фото надано
прес-службою Львівської дирекції
УДППЗ "Укрпошта".

 

Христина ГОРОБЕЦЬ.

 

Львів.

 

Голос України