Таку заяву зробив міністр оборони України Степан Полторак під час робочої поїздки до Кропивницького. Перебуваючи на Кіровоградщині, міністр пообіцяв, що військовослужбовці Кропивницького гарнізону до кінця року отримають 85 квартир.

 

Фото
офіційного веб-сайту
Міністерства оборони України.

 

Щоправда, для цього ще необхідно завершити будівництво житлового будинку на 70 квартир для військових, на якому побував Степан Полторак разом із головою Кіровоградської ОДА Сергієм Кузьменком. Ще 15 квартир для військовослужбовців регіону планують закупити.

 

Саме про це та про будівництво для військовослужбовців Збройних Сил України котеджного містечка йшлося й під час робочої наради в Кіровоградській ОДА.

 

Під час робочого візиту в Кропивницький Степан Полторак відвідав військову частину В 2336 і вручив двом десяткам військовослужбовців державні та відомчі відзнаки та нагороди. Серед них -- ордени Богдана Хмельницького III ступеня та "За мужність" III ступеня. Ще низка військовослужбовців отримали від командування цінні подарунки.

 

Під час поїздки мова також ішла про Сили спеціальних операцій ЗСУ, для яких має бути створена належна матеріально-технічна та навчально-тренувальна база.

 

Міністр також повідомив про рішення Президента України, Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України про підвищення грошового забезпечення військовослужбовців Сил спеціальних операцій.

 

Петро МЕЛЬНИК.

 

Кропивницький.

 

Голос України