Коли працівники управління Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області спробували потрапити на Шепетівське районне спеціалізоване лісокомунальне підприємство для того, щоб провести планову перевірку, їх просто туди не пустили. Як повідомили в управлінні, директор відмовив, бо вважав, що в Держаудитслужби немає законних підстав для перевірки. Ревізори змушені були звернутися по допомогу до засновника й органу управління цього підприємства — Шепетівської районної ради. Але й там їм відмовили, посилаючись на те, що відповідно до статуту підприємства посадові особи районної ради не можуть втручатися в повноваження директора. Водночас начебто забули, що саме районна рада як засновник підприємства укладає з цим керівником контракт і повинна контролювати його виконання.


Після всіх цих колізій аудитори змушені були звернутись із заявою про те, що їх не допустили до виконання своїх професійних обов’язків, до поліції.


Можливо, тепер у правоохоронців з’являться до підприємства і його керівника, який так ревно оберігав свої «виробничі» таємниці, й інші запитання.