Такі подарунки до 24-ї річниці з дня заснування отримав колектив Національної прикордонної академії імені Богдана Хмельницького. За час існування навчальний заклад зумів пройти шлях від окремої кафедри до інституту, а потім і академії. Тут підготували і випустили майже десять тисяч офіцерів-прикордонників. Випускники академії були і серед тих, хто віддав життя за незалежність держави у наші дні.

До свого дня народження навчальний заклад отримав чимало привітань і подарунків. Серед них — два новенькі автобуси «Богдан». А ще — півсотні пістолетів сучасного зразка. Як зазначив перший заступник голови Держприкордонслужби Василь Серватюк, який передав подарунки іменинникам, радянські зразки пістолетів Макарова вже відходять у минуле. Тож курсанти повинні мати змогу освоювати новий арсенал.


Приємним сюрпризом для семи родин прикордонників стали і ключі від квартир. Нинішнього року в академії зуміли збудувати і здати в експлуатацію першу чергу нового 32-квартирного будинку для своїх співробітників. Невдовзі очікуються новосілля і в другій черзі.

Хмельницька область.