Конкурс-фестиваль талантів «Схожі на всіх і не схожі ні на кого» відбувся в Палаці культури Луцька. Він оригінальний тим, що в ньому беруть участь тільки близнюки, двійнята і трійнята. Цього року на сцену вийшли дванадцять двійнят і одна трійня.


Змагання відбувалися у два тури: презентації і власне виступ. Організатором заходу вже вдруге став Волинський державний центр естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. Щодо переможців, то ними стали  Іван та Максим Бакаї з Ковеля та Іванна й Марія Христинець із Берестечка. Переможці і призери конкурсу-фестивалю отримали срібні прикраси, іграшки та побутову техніку.


Окрасою заходу стала сім’я Мартинюків із Володимира-Волинського, адже в ній аж семеро дітей: трійня, двійня і близнюки! Як розповів глава сімейства Анатолій Мартинюк, у 2008 році у них народилася трійня, в 2010-му близнюки, а в 2014-му — двійнята.


— Дітки турбуються один про одного, допомагають батькам. Кожен має свій характер і цим дуже відрізняється від інших як особистість, — зауважив Анатолій Мартинюк.

Волинська область.

 

На знімку:  сестри-близнючки Ангеліна та Анастасія Слісарук посіли на конкурсі-фестивалі третє місце.


Фото з інтернет-видання «Волинські новини».