Уже традиційно у Парку культури та відпочинку «Гідропарк» біля каплиці Хрещення Господнього (метро «Гідропарк») воду святитиме предстоятель УПЦ Київського патріархату.


Водохресні гуляння також відбудуться на Оболонській набережній, біля Свято-Покровського собору. Тут води Дніпра освячуватиме предстоятель УПЦ МП.


Також можна відвідати козацький хутір «Мамаєва Слобода», що на вулиці Михайла Донця, 2. Вранці тут запланована святкова літургія в козацькій церкві Покрова Пресвятої Богородиці, хресна хода і Велике освячення води, а з 12-ї години бажаючі зможуть скупатися в йорданській воді. Щоправда, вхід сюди коштує 50 грн.


У парку «Феофанія» також будуть приготовлені комфортні ополонки для пірнання, місця для обігріву та переодягання. Крім того, тут після купання можна буде відвідати сауну. Вхід — 20 грн.


На Березняках зануритися в ополонку можна на озері Тельбин, а найекстремальніших чекають на фестивалі «Моржі Fest» у парку культури і відпочинку «Дружби народів». Нагадаємо, 19 січня на Водохреща синоптики прогнозують морозну погоду по всій Україні, а найхолодніше буде на заході, до -19.