У Дніпропетровську на стоянці згоріло 25 автобусів і два пошкоджено вогнем. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в області.

Пожежа на території ТОВ «Автотранссервіс» за адресою Краснозаводська, 5-б сталася близько третьої години ночі. Вогонь швидко поширився на площу майже тисяча квадратних метрів. У його ліквідації було задіяно десять одиниць техніки і 38 чоловік особового складу. Загасили пожежу за дві години.

— Існувала загроза подальшого поширення вогню. Тому було важливо його оперативно локалізувати, — розповів керівник прес-служби відомства Дмитро Вдовиченко. — Роботу ускладнювало те, що автобуси стояли дуже щільно, а це порушення норм безпеки.

Жертв і постраждалих немає. Нині правоохоронні органи встановлюють причини пожежі.

АТП ТОВ «Автотранссервіс» обслуговує пасажирів на міжобласних, внутрішньообласних і міських маршрутах, здійснюючи перевезення автобусами «Мерседес Бенц», «Неоплан», «МАН», «Івеко». Здійснює рейси до Харкова, Вінниці, Кіровограда, Донецька, Полтави та інших міст. Крім того, займається продажем автотранспорту й запчастин, має ремонтну базу.

У місцевих ЗМІ розглядають декілька версій пожежі. Джерела повідомляють, що саме «Автотранссервіс» забезпечував доправлення бюджетників на антимайдан, а також перевезення «Беркута» і «тітушок» із Дніпропетровська в Київ.