За останню добу (станом на ранок 21.06) бойовики понад 40 разів обстріляли наших військових. За даними прес-центру АТО, на маріупольському напрямку російські найманці гатили поблизу Павлополя, Мар’їнки і Талаківки. На луганському — з великокаліберних кулеметів та зенітної установки обстріляли Новоолександрівку. Неспокійно було й поблизу Кримського, Щастя, Станиці-Луганської. На донецькому напрямку окупанти лупили з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів у районі Кам’янки та у передмісті Авдіївки.
Про ситуацію на фронті розповів боєць ЗСУ (місце дислокації — район Бахмутської траси, луганський напрямок): «Ситуація у нашому секторі стабілізувалася. Вдалося закріпитися на панівних висотах. Майже два тижні орки утюжили нас із різних видів зброї. Нині інтенсивність вогню дещо зменшилася. Схоже, окупанти трохи виснажилися. В них немає ні сил, ні засобів для наступальних операцій. Уночі вони били з АГС, випустили понад сотню гранат. Відповіли адекватно. Принаймні заспокоїли їх на декілька годин. На передову до ворога прийшло підкріплення: російський спецназ заїхав. Група снайперів працює дуже влучно. Позавчора від їх рук загинув наш побратим».
У Спеціальній моніторинговій місії ОБСЄ вчора заявили, що озброєні бойовики угруповання «ДНР» здійснили напад на спостерігачів місії. «Два патрулі були на своєму посту на залізничній станції Ясинувата. До них підбігли озброєні чоловіки, хотіли вибити скло і стріляли у повітря. Машинам ОБСЄ вдалося вирватися, їм услід пролунало три постріли. Але вони не влучили в ціль. Згодом спостерігачі повернулися на свою базу в Донецьку», — йдеться в повідомленні організації.