ТЕРНОПІЛЬ:

44-та окрема артилерійська бригада відзначила третю річницю з дня створення. У зв’язку з цим на території військової частини, де дислокується бригада, відбулися урочисті святкові заходи за участю керівництва Тернопільської ОДА та облради, голів районних державних адміністрацій, духовенства, військовослужбовців, котрі проходили службу у частині, ветеранів та волонтерів.

 

 

«З січня 2015-го наша артилерійська бригада дислокується у Тернополі. Основа особового складу — військовослужбовці, які були призвані в рамках третьої хвилі мобілізації. В зоні проведення АТО бригада перебуває безперервно з початку листопада 2014 року», — розповів т. в. о. командира бригади — підполковник, начальник штабу військової частини Олександр Машковський.


Водночас він підкреслив, що підрозділи військової частини продовжують перекривати танконебезпечні напрямки в Луганській області та можливі напрямки прориву противника. А високий рівень ефективності роботи української артилерії військовослужбовці гаубичного дивізіону довели під час Дебальцівської операції та боїв за ДАП.


З нагоди третьої річниці відновлення 44-ї бригади кращі військовослужбовці отримали грамоти та відзнаки «За службу Україні». Завершилися урочистості святковим концертом.

Фото надано автором.