Майже весь перший тайм минув біля воріт гостей. Динамівці, маючи абсолютну перевагу, створили з півдесятка гольових моментів. Але бракувало везіння, точності, наполегливості, інколи албанців виручав їхній воротар.


Гості намагалися діяти в повільному темпі і таки заколисали динамівців. Своєї нагоди албанці не змарнували, провівши швидку контратаку. Прискорився Музака і влучно пробив у нижній кут з-за меж карного майданчика.


На відпочинок динамівці йшли з поля під свист уболівальників.


— Це зачепило найбільше, — зізнався Бульський. — Усе-таки ми старалися.


На щастя, після перерви футболісти «Динамо» прокинулися. І ситуація на полі докорінно змінилася. Тренер «Динамо» після зустрічі, відповідаючи на конкретне запитання журналістів (що він казав підопічним у роздягальні), відповів розпливчасто:


— Вам краще не знати, що я говорив...


На другу половину замість Гармаша, який активністю не відзначався, Хацкевич випустив Мораеса. І ця заміна виявилася напрочуд вдалою і корисною. Адже бразилець вивів «Динамо» вперед після передачі Гонсалеса. Але перед цим рахунок, пробивши здалеку, зрівняв капітан динамівців Сидорчук. Усе це сталося, як у знаменитій пісні у виконанні нашої славної землячки Людмили Гурченко, протягом п’яти хвилин одразу після перерви.


І з третім м’ячем київські футболісти не забарилися. Під час подачі кутового Міці завалив Кадара, і Мбокані ефектно реалізував пенальті. Одне слово, київське «Динамо» здобуло заслужену і переконливу перемогу.

 

 


На знімку: Жуніор Мораес і Дьємерсі Мбокані відзначилися голами.


Фото Ольги ЩЕРБИЦЬКОЇ.