Тернопіль:

Абсолютну перемогу здобули у Республіці Польща правоохоронці Тернопільщини. Команда поліцейських (на знімку) взяла участь у футбольному турнірі на кубок президента міжнародної поліцейської асоціації міста Закопане.

 

Дружня співпраця колег-правоохоронців триває понад рік. Польські поліцейські задля обміну досвідом уже побували на Кременеччині, а цьогоріч влада міста Закопане запросила тернопілян до участі у третьому Міжнародному турнірі з футболу. Наших поліцейських вразила гостинність господарів турніру та організація змагань, у яких разом із тернопільськими правоохоронцями брали участь чотири польські команди та збірна зі Словаччини. Переможний гол у ворота словацьких футболістів, з якими зустрілися у фіналі, забив капітан тернопільської збірної Микола Кохан.


— Наші футболісти показали чудову, видовищну гру, — підсумував фінал змагань заступник начальника ГУ НП у Тернопільській області Володимир Галевич. — Хочемо організувати такий турнір на Тернопіллі, тож запрошуємо команди суперників до нас, в Україну.

Фото з сайту поліції області.