У «Дні кар’єри ЄС», який відбувся 5 жовтня у Львівському національному університеті імені Івана Франка, взяли участь вітчизняні роботодавці та представники європейських міжнародних компаній.
Розпочався захід з дискусійного клубу «Чи є місце молоді України в Європейському просторі?». Експерти міжнародного бізнесу, неурядових організацій та громадські активісти висловили своє бачення щодо професійної інтеграції молоді в європейський простір.
Із студентами провели безплатні тренінги про стипендіальні й освітні програми для України та про майбутнє молоді в європейських компаніях. На «Дні кар’єри ЄС» студенти могли записатися на стажування та пройти співбесіду з представниками компаній, а виробники — знайти для себе майбутніх фахівців.
— Мета такого зібрання, — вважає проректор Львівського національного університету імені Івана Франка Мар’ян Лозинський, — ознайомити молодь зі шляхами професійного зростання та кар’єрними можливостям у європейському вимірі.
Організаторами «Дня кар’єри ЄС» виступили представництво ЄС в Україні та Львівський національний університет імені Івана Франка, а партнерами стали молодіжні організації Львова.

Богдан КУШНІР.

Львів.