Футбол. Тренер молодіжної збірної Англії (U-21) Еді Бутройд оголосив склад на матч відбірного турніру ЧЄ-2019 з однолітками з України, який відбудеться 10 листопада на київській «Оболонь-Арені».
Воротарі — Енгус Ганн («Норвич» — орендований у «Манчестер Сіті»), Фредді Вудмен («Шрусбері»), Дін Гендерсон («Ньюкасл» — орендований у «Манчестер Юнайтед»); оборонці — Трент Александер-Арнольд («Ліверпуль»), Бен Чилвелл («Лестер»), Джейк Кларк-Солтер («Челсі»), Даель Фрай («Мідлсбро»), Джонджо Кенні («Евертон»), Фікайо Томорі («Галл Сіті» — орендований у «Челсі»), Аксель Туанзебе («Манчестер Юнайтед»), Кайл Вокер-Пітерс («Тоттенгем»), Джо Ворролл («Ноттінгем Форест»); півоборонці — Льюїс Кук («Борнмут»), Том Дейвіс («Евертон»), Кіран Дауелл («Ноттінгем Форест» — орендований у «Евертона»), Джошуа Онома («Астон Вілла» — орендований у «Тоттенгема»), Ешлі Метланд-Найлз («Арсенал»); нападники — Доменік Кальверт-Льюін («Евертон»), Демарай Грей («Лестер»), Джек Гаррісон («Нью-Йорк Сіті», МЛС, США), Адемолу Лукман («Евертон»), Джеймс Меддісон («Норвіч»), Домінік Соланке («Ліверпуль»), Шейдзі Оджо («Фулгем» — орендований у «Ліверпуля»).

***

На жаль, знову травмувався півоборонець київського «Динамо» Віктор Циганков і він не зможе зіграти проти Англії. Його замінить Сергій Петров із кропивницької «Зірки». Але в нашій команді залишилися серйозні виконавці. Ідеться про оборонця з полтавської «Ворскли» Миколу Матвієнка, півоборонців Олександра Зінченка з «Манчестер Сіті» і Віктора Коваленка з донецького «Шахтаря».
Міг зіграти за U-21 і форвард «Динамо» Артем Бєсєдін. Але «зламався» його одноклубник Артем Кравець і Андрій Шевченко викликав Бєсєдіна до першої збірної.